Prazno #10

04:33



Kao što sam i obećala, tu je i nastavak posta o potrošenim proizvodima. Ovog puta, pišem vam o preparativi za lice, i dekorativi.


La Roche-Posay umivalica mi je jako dugo trajala, jer je potrebno zaista malo proizvoda, sa tim da je i otvor dosta malog dijametra. Nije mi isušivala kožu, lepo je čistila lice, i baš sam bila zadovoljna sa njom.
Freeman gel mi se još više dopao. Jako dobro čisti lice, i skida ostatke šminke koju micelarna nije uspela da ukloni. U periodu kada sam ga koristila, lice mi je sijalo, nikakve nepravilnosti nisam imala. Lice bude nežno, i mekano. Taman kada sam ga otkrila, sklonili su ga iz prodaje. Vidite koliko mi je bilo žao što ne mogu više da ga kupim, da sam ga isekla. Jedina mana je što je dosta tečan, i ukoliko niste pažljivi, može puno proizvoda da izadje.
Bioten dvofazni skidač šminke sa očiju mi je bio okej. Nije mi stvarao nikakve iritacije, ali za jaču šminku na očima je bilo potrebno više muke da bi se skinula.
Balea dvofazni skidač mi je favorit godinama. Uvek ga iznova kupujem. Sjajno skida šminku u par poteza, ne izaziva iritacije, a i cena mu je ispod 200 dinara čini mi se.


Alverde ulje sa divljom ružom (i jojobinim uljem pretežno) nisam do kraja potrošila. Razlog je verovatno što ukoliko sam ga samog nanosila, umelo je da mi se zacrveni lice na par minuta. Neguje kožu, i vidi se razlika sa ubacivanjem njega u dnevnu rutinu.
O Eucerin Aquaporin Active kremi sam vam više puta pisala, potrošila sam nekoliko kutijica, i prijala mi je. Trenutno isprobavam neke druge, ali mi je svakako tu negde na listi kupovine.
Multiactiv zaštitnu kremu za lice takodje nisam do kraja potrošila. Lepo je mirisala, lako se razmazivala. Medjutim, ne provodim dosta vremena na suncu, a ne volim da koristim kreme sa visokim zaštitnim faktorom svakodnevno.
Bioten Genovate okoločnu kremicu sam vam takodje više puta spominjala, i ona mi je višegodišnji favorit. Sjajna!


Od Balea koncentrata/ampulica za predeo oko očiju sam malo više očekivala. Ne dopada mi se što sam imala utisak da ima dosta silikona u njemu.
VZK za problematičnu kožu takodje koristim dosta dugo, i pokazala mi se vrlo efikasnom. Još jedan od proizvoda koje uvek moram da imam.


Sredjivala sam šminku, i izdvojila onu koju ne koristim. Lorel True Match pudere nisam potrošila, ne znam iz kog razloga sam ih nisam ranije bacila. Generalno, volim ovu liniju pudera, ali smatram da nemaju najsrećniji izbor nijansi.
Rimmel Lasting Finish je uvek najvoljeniji u kolekciji. Jedino se nijanse menjaju. Zimi koristim 103, a leti 200/201.
Revlon Colorstay za mešovitu/masnu kožu u ovoj ambalaži sam volela. Probala sam i novu verziju, sa pumpicom, i nažalost nije im ista formula. Kod ove druge, tekstura je dosta tečnija. Iako je i ona dosta dobra, čini mi se da mojoj koži ne prija toliko.
Sada se već ponavljam, ali i Essence All about matt! kompaktni puder koristim već dugo, i odličan je za održavanje lica mat, čak i na ovim temperturama.
Za Bourjois Healthy balance sam nakon nekog vremena shvatila da bi verovatno više odgovarao normalnoj, evenutalno suvoj koži za setovanje tečnog pudera. Čini mi se da mi se lice još više prosija sa njim, ako ga koristim na T-zoni.


Essence My base sam koristila kao iluminator. I njega sam dugo odbijala da bacim, iako je samo popunjavao prostor. Biserno roze nijansa, daje licu zdrav sjaj, ako ga koristite u manjim količinama. Nadam se da će Essence ponovo izbaciti nešto tog tipa.
Maybelline the Colossal Volum'... maskara je super. Nije mi stvarala grudvice, niti iritacije. Trenutno isprobavam gomilu maskara, pa sam i zaboravila na nju, ali bih je ponovo kupila.
Essence I love extreme sam dugo koristila. Ima dosta veliku četkicu, i ako ste pažljivi sa njom, zaista možete dobiti lepe rezultate. Ukoliko preterate najverovatniji sled dogadjaja su grudvice.
Max Factor 2000 Calorie su verujem svi probali. Za dnevnu, blagu šminku je dobra. Ne stvara grudvice, lepo razdvaja trepavice.
Essence vodootporni ajlajner se našao u svakom postu o potrošenim proizvodima. Nezamenljiv.
NYX illuminator sam stvarno potrošila do kraja, i kupila novi. Novi je bolja verzija starog, jer nema krupne šljokice u sebi. Volela bih da je nijansa lepšeg i hladnijeg podtona, ali to su već moje preferencije. Koristila sam ga kao highlighter, a ne kao illuminator. Nisam sigurna kako su to zamislili.
Essence mono senka je bila u nekoj svetlo krem nijansi. Jako slabo pigmentovana, ali mi je služila kao bazna senka.
Essence taupe senkicu sam dosta puta iznova kupovala, i koristila na najrazličitije načine. Šteta pa su je izbacili iz asortimana.
Essence olovka za usne u broju 06 je najsavršenija nijansa olovke na svetu. Više ne koristim karmine, samo nju.


Kod mene klasično, i Dahlia skidač laka za nokte. Dobra strana je što temeljno i lako skida lak, i ne isušuje nokte, niti kožu. Loša je što oboji nokte nakon dužeg korišćenja.
Il Solvente skidač sam kupila jer mi je hitno trebao neki, a nije bio bogznakakav izbor. Ima dosta jak miris, što mi se ne dopada, i veliki otvor.
Koja sam ja klasika od osobe tek sada vidim. I Eveline lak za maksimalan rast koristim godinama, meni stvarno pomaže. Nokti mi budu jaki i do godinu dana nakon dužeg tretmana.
Essence The gel top coat mi je omiljeni nadlak. Brzo se suši, zaista da noktima izgled gela, i dugo traje.
Golden Rose Wow lakiće obožavam. Pune su pigmentacije, lepih nijansi i danima stoje na noktima.


Delimo li mišljenje za neki od ovih proizvoda? :)

You Might Also Like

4 коментара

  1. Анониман16. јул 2017. 07:31

    Uh, probala sam mnogo toga iz posta, ali necu sve pomenuti jer bi se komentar otegao do sutra :). I meni je odgovarao Rimmelov puder (mada pamtim da mi je bio malo lepljiv), kao i True Match. LRP gel sam koristila celu zimu, medjutim nisam bila odusevljena njime. Biotenov dvofazni skidac je bio dobar,a preporucujem ti da probas i njihovu micelarnu Xpress Effect koja je dvofazna ili tako nesto :), u svakom slucaju skida sve. Colossal maskara mi se nije dopala, ali roze Essence jeste. Moracu da pogledam Nyxov iluminator. Ipak mi je dugacak komentar, joj :). Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemoj da se brineš za dugačke komentare. :D :*
      Jeste LF malo lepljiv. Nisam probala Bioten novu micelarnu, baš ću baciti pogled. Što se iluminatora tiče, pogledaj Catrice highlighter, on mi se malo više dopada od NYX, i od kada sam ga kupila, njega najčešće i koristim. :)

      Избриши
  2. Catrise hajlajt..na koji mislis tacno ?
    Ima li ga sada u prodaji..hvala 😚

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvini na kasnom odgovoru, nisam imala pristup internetu kako treba poslednjih nekoliko dana.
      Mislila sam na ovaj hajlajter: https://make-up-liciouss.blogspot.rs/2016/08/favoriti-leta-2016.html

      Catrice High glow, i ima ga još uvek u prodaji. :) :*

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels